Få hjälp av en psykolog i Malmö

Söker du efter en psykolog i Malmö? Du som behöver boka in en psykolog i Malmö stad, du kan vända dig till Familjeterapeuterna Syd. Hos dem finns det bland annat:

  • Psykoterapi
  • Familjerådgivning
  • Familjeterapi
  • Parterapi
  • Handledning

Att tala med en psykolog kan vara bra om du har vissa svårigheter i livet. Det kan vara att din livssituation har förändrats på något sätt eller att du har drabbats av ångest, depression eller känner av stressrelaterade besvär.

I Malmö finns det bra psykologer

Om du behöver en psykolog i Malmö, så har Familjeterapeuterna Syd flera stycken. De har även personal i flera andra städer i Sverige. I just Malmö har de flera psykologer men även beteendevetare och en präst. Så bor du i Skåne och vill ha hjälp, så kan en av dem hjälpa dig.

Du kan få behandling via remiss så väl som privat. Är det så att det inte bara gäller dig, utan även en partner, så kan parterapi vara en idé.

Få rätt behandling

När det gäller behandling så finns det olika former. Bland annat finns Psykodynamisk Terapi PDT, Kognitiv Beteendeterapi KBT och Interpersonell Terapi IPT. Vad som passar just dig, det kan du tillsammans med din psykolog eller terapeut komma fram till. Om du vill veta mer om de olika formerna av behandling eller mer om de psykologer som finns i Malmö så har de en bra hemsida du kan besöka. Där kan du läsa mer samt även boka in en första tid om du vill och behöver det.