Wermlands Tunnplåt utför bockning och kantpressning

Behöver du få tag på ett företag som sysslar med bockning och kantpressning? Hos Wermlands Tunnplåt kan du få hjälp med bockning av plåt bland annat. Sedan har de även andra bra tjänster som har just med plåt att göra. Bland deras olika processer finns:

  • Stansning
  • Kantpressning
  • Svetsning
  • Montering
  • Kompletterande bearbetning

Så har du plåtdetaljer som ska bockas, så är detta företag helt rätt för dig. De är nämligen specialister på kantpressning. Det är en teknik som passar perfekt för just tunnplåt. Hos detta företag så finns det bra resurser så att de kan erbjuda dig kvalitet till förmånliga priser. Deras kantpressar gör att de kan arbeta med de flesta material och dimensioner upp till 6mm tjocklek.

Plåtbockning

När det gäller bockning av plåt så är Wermlands Tunnplåt det rätta företaget att vända dig till. De använder sig av en modern teknik inom kantpressning. Det så att de kan erbjuda dig en hög precision. De har bra maskiner till tillsammans med deras operatörer gör att de kan vara flexibla och anpassa efter dig som kund.

Wermlands Tunnplåt strävar även efter att ha en långsiktig relation med dig som kund. De ser även till att hålla sig uppdaterade i kunskap samt även i teknisk utrustning. Det så att de ska kunna leva upp till dina och andra kunders krav.

Deras kantpressar klarar de flesta material och dimensioner. Så har du plåt du behöver bocka till eller hjälp med att bearbeta det på annat sätt, vänd dig då till detta företag. Du kan läsa mer om deras tjänster på deras hemsida.