Investera i en Zoll AED 3

En hjärtstartare i form av Zoll AED 3 är inte fel att investera i. Om du vill, läs mer om Zoll AED 3 hjärtstartare här. Om en person drabbas av plötsligt hjärtstopp så kan en hjärtstartare vara det som gör skillnaden om personen överlever eller inte. Att bara ge HLR är inte alltid tillräckligt utan det är idag nästan ett måste att även använda en hjärtstartare. Det kan vara smart att ha en sådan här på ditt företag. Sedan även se till så att du och dina anställda tar en kurs i HLR.

Satsa på en Zoll hjärtstartare

Om du vill köpa en Zoll AED 3 hjärtstartare så är J.S. Sjukvårdsutbildning AB auktoriserade återförsäljare av dessa. Hos dem finns det även utbildningar i HLR och första hjälpen. Det kan vara bra att gå dessa utbildningar för det kan rädda liv. Köper du en hjärtstartare av dem så får du:

  • En hjärtstartare som uppfyller svensk lagstiftning, standarder och rekommendationer.
  • En hjärtstartare som har uppdaterats med den senaste mjukvaran.
  • En hjärtstartare med svensk märkning och bruksanvisning

Hos J.S. Sjukvårdsutbildning AB finns det två varianter av Zoll hjärtstartare att välja på. Besök deras sida för att läsa mer om dessa två.

Du kan rädda liv

Genom att satsa på att gå en kurs i HLR, första hjälpen samt satsa på att köpa en hjärtstartare, så kan du rädda liv. Man vet aldrig när och var och vem ett hjärtstopp drabbar. Då är det bra att vara förberedd på det. Med HLR och en Zoll hjärtstartare är det större chans för personen att överleva.