Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

Om Emma

Emmas Kök startade i början av 2009 som ett projekt för att samla recept inför framtiden. Min grundvision var att samla alla recept på ett och samma ställe – där jag alltid kan ha tillgång till dem.

Allt eftersom Emmas Kök fått fler läsare har jag börjat lägga ner mer tid och energi på bloggen. Målet är att Emmas Kök ska vara en av de större matbloggarna i Sverige genom att kombinera intressanta recept med fina bilder (man äter ju med ögonen också).

Matlagning har nog alltid varit ett stort intresse men som med allt annat varierar engagemanget. Självklart blir det mycket roligare när man har ett stort kök och rätt utrustning så detta är väldigt viktigt för mig inför framtiden när jag skall skaffa något eget (i Uppsala bor jag i korridor som så många andra studenter så i nuläget gör jag så gott jag kan med den begränsade utrustningen jag har).

Mamma är väl den person som mest påverkat mig i min matlagande. Hon kan väldigt mycket och hon har försökt att lär mig det hon kan. Tack mamma!

Jag vill också tacka alla läsare som besöker Emmas Kök. Ni gör det roligt för mig att blogga så kommentera och rösta gärna så jag vet vad ni tycker är bra/dåligt!

Kontakt

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  7 personer har kommenterat inlägget Om Emmas Kök/kontakt

  • Hej,
   jag heter Tina Fallgren och har tillsammans med Niklas Ekstedt, Mat-Niklas, arbetat fram en ny matsajt som heter Matmolnet.
   Vi har valt ut dig som en av 50 bloggare som vi vill ska få tillgång till sajten först av alla. För att kunna skicka ut en fysisk inbjudan behöver jag givetvis ha din adress.
   Min fråga till dig är alltså om Du skulle kunna skicka ditt namn och adress under dagen idag så skickar vi dig din inbjudan till sajten i slutet av veckan.
   Tack på förhand.
   /Tina

  • susanne björkman

   Ser fram emot din nya sajt 🙂

  • Hej Emma!

   vilken härlig och kanonfin blogg du har! har lånat flera recept av dig:). Gör du bloggen själv eller i vilket verktyg gör du den? Den är superfin! (Tycker att blogger som jag använder är lite begränsad!)

   Mvh Jennie

   • Jag använder WordPress och tycker det funkar utmärkt! I WordPress kan man välja mellan olika teman och jag har valt ett där jag kan koda själva – så designen är min egen 🙂

  • Hej Emma,
   jag är Elke och tycker att din blogg är riktigt bra och snygg med fina, tydliga bilder. Vill fråga om du kan tänka dig att låna ut bild på julskinka samtidigt som jag länkar hit, recept griljering, den 23 december 2011. Är det okej? Hör av dig! Vänligen/Elke

  • Hej Emma,
   jag är Elke och tycker att din blogg är jättetrevlig och riktigt bra med fina, tydliga bilder. Vill fråga om du kan tänka dig att låna ut bild på julskinka samtidigt som jag länkar hit, till recept griljering, den 23 december 2011. Är det okej? Hör av dig! Vänligen/Elke

  • BJÖRN

   När får vi se Nisse på matbloggen ?

  Lämna gärna en kommentar!