Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

Delidas

Har ni provat någon av dessa såser? D’Elidas eller Sistá Pepper Sauce? Det har vi och vi gillar dem skarpt! Perfekt till taco tycker jag som gillar när det är hetare än Santa Marias tacosåser. Jag gillar dock Santa Marias nya tacosås med habanero och passionsfrukt. Den är riktigt god och är ett måste att prova om ni inte redan gjort det. För er som gillar starkare såser rekommenderar jag att prova någon av de två på bilden. Som sagt – passar utmärkt till taco av detta slag.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

5 personer har kommenterat inlägget Delidas

 • Jag har gjort slut på ett antal flaskor av båda dessa såser som är riktigt heta och goda på lite olika sätt. Gemensamt för båda är Habanerochilin. Det som skiljer smakmässigt är ju att D’Elidas har en touch av senap medan Sistá förutom chilin också innehåller gurkmeja. (Jag visste faktiskt inte förut att gurkmeja nästan smakar ingefära). Men jag kände inte till Santa Marias nya tacosås med habanero och passionsfrukt 🙂 Det låter också spännande så det blir till att handla.

 • Mmmmm, Delidas! Bästa såsen. Jag gjorde en chiligryta i helgen, fritt efter receptet i Pluras Kök. Jag fräste högrev med lök, selleri, morötter, champinjoner och chili, hällde över en halvliter öl och lät puttra tillsammans med koriander och oregano. Sedan åt jag hela härligheten framför teven med guacamole, nachos och en kall öl! Delidas stänktes rikligt över hela anrättningen. Familjen gillar inte starkare maträtter så jag fick ha allt för mig själv, hehehe.

 • Bra tips! Ska genast köpa nästa gång jag ser dem för jag har hört mycket gott om dessa såser.
  Hälsar fröken Dill

 • Jag som älskar både tacos och stark mat måste med andra ord pröva dessa 🙂

  Tack för tipset!

 • Tack för tipset har inte sett dessa flaskor förut.

Lämna gärna en kommentar!