Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

pike place market, seattle

Vårt första stopp på vår USA-resa var i Seattle. En jättemysig stad som har något för alla. Eftersom Seattle är en hamnstad möter du en vacker utsikt från stadens centrum. Något du inte får missa om du besöker Seattle är Pike Place Market. Pike Place Market är en marknad där du hittar allt i från hantverk till blommor, mat och restauranger.

Det är lätt att bli hungrig när man promenerar längs marknaden och jag då rekommenderar jag verkligen ett besök hos Lowell’s Restaurant & Bar! Lowell’s har tre våningar: på våning ett ser du köket när du gör dina beställningar och du kan snegla på vad andra har beställt för att se vad som ser godast ut, på våning två är det mer restaurangkänsla och du blir serverad vid bord och på våning tre finns sittplatser där du kan njuta av den mat du köpt på våning ett. Ett stort plus är att Lowell’s alla våningar har utsikt över Seattles hamn. Vi delade på en himmelsk god hamburgare och en väldigt god musselsoppa. En bra första start på resan helt enkelt!

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

6 personer har kommenterat inlägget pike place market, seattle

Lämna gärna en kommentar!