Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

ferris’ downstairs grill, victoria

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen från resan men det beror endast på att det internet vi kommer åt inte är speciellt bra. Jag ska försöka uppdatera lite mer nu när vi är i Kalifornien eftersom jag hoppas att internet blir lättare att hitta här. Eftersom jag inte hunnit uppdatera er om alla bra ställen att stanna på i Washington och i Oregon fortsätter jag på föregående inlägg. Från Seattle åkte vi till Vancouver och Vancouver Island. Om du någonsin besöker Victoria på Vancouver Island måste du äta middag på Ferris’. De har två restauranger i ett mindre townhouse där övervåningen är lite mer ”finmiddag” medan första våningen är mer avslappnad och bar-liknande.

Vi åt på Ferris’ två kvällar i rad och var riktigt nöjda med maten. Lite annorlunda upplevelser på vanligtvis traditionella rätter – som exempelvis vitlöksbrödet där du får en bit bröd, en hel ugnsrostad vitlök samt oströra. Anders åt fina tillagade ostron och en riktigt god bouillabaisse medan jag njöt av vitlöksbrödet och en en riktigt riktigt god pulled pork smörgås. Stora portioner och riktigt fräscha ingredienser och smaker gör att du njuter länge!

I Victoria passade vi även på att åka på en båttur för att titta på späckhuggare. Vi åkte ribbåt med Prince of Whales och det var riktigt roligt!

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

2 personer har kommenterat inlägget ferris’ downstairs grill, victoria

Lämna gärna en kommentar!