Jag vet att det här kanske inte är så mycket till recept men det kanske kan vara en inspirationskälla istället. Yoghurt med honung och valnötter är ju en klassisk grekisk efterrätt men igår tog jag pumpafrön istället för nötter. Lika gott om inte bättre. Det som är så suveränt med denna typ av efterrätt är att den kan varieras på så många olika sätt med nötter, frukt, bär – ja, you name it! Ofta kanske man inte tänker på att servera detta efter en måltid men det är faktiskt väldigt gott och passar utmärkt efter en mättande huvudrätt! Det funkar såklart utmärkt att servera den som mellanmål också!
Turkisk yoghurt med honung och pumpafrön
Receptet är beräknat för 4 personer4 dl turkisk yoghurt
1 1/2 dl pumpafrön
4 msk honungFördela yoghurten jämnt i fyra mindre portionsformar/glas. Toppa med pumpafrönen och ringla över honungen.

Det låter som en perfekt frukost för mig.
Ja, det där är så gott. Min favorit är med rostad mandel på toppen!
Ja jag skulle iaf säga nej till ett sådant mellanmål just nu:-)
Åh, så gott. Hoppas att det är ok om jag lånar en bild till min blogg, länkar till dig via bilden!