Igår sprang jag för första gången i mitt liv Stockholm Halvmarathon (jag har aldrig sprungit längre än en mil och jag började springa i juni). Det var 21 väldigt långa kilometer, i alla fall de sista fem, men jag klarade det! På grund av detta har jag inte hunnit laga någon god middag. I veckan som varit har jag laddat upp med mycket pasta och i fredags åt Anders och jag på Vapiano. Kvällens middag är dock inte lika avancerad.
Ofta på söndagar äter jag/vi bara något lätt, t. ex. soppa eller fil och flingor med bröd och en kopp te. Ikväll blev det soppa och först tänkte jag bara värma thaisoppan som den är (det brukar jag vanligen göra med keldas färdiga soppor) men sen ändrade jag mig och plockade fram både kyckling och frysta grönsaker. Det blev riktigt gott och det kan verkligen rekommenderas!
Thaisoppa med kyckling, broccoli och ärtor
Receptet är beräknat för 4 personer2 pkt Kelda thaisoppa
2 st kycklingfiléer
2 dl frysta gröna ärtor
broccoli/blomkål/morötter efter egen smakSkär kycklingfiléerna i små sockerbitsstora bitar. Stek dem hastigt i lite olja i en stekpanna.
Tillsätt soppan och låt allt koka upp. Rör ner ärtorna och grönsakerna och låt soppan koka upp och koka 5-6 minuter. Servera direkt med en bit bröd!

Hej Emma! Haha, japp vi var på Vapiano. vet du nåt annat roligt? Jag fick också syn på en matbloggare, Victoria som har matplatsen, men nu när jag ser hennes bilder ser tjejen bredvid henne verkligen ut som du=)?
Vad tyckte du om maten? Vi blev lite ebsvikna faktiskt, sen var vi så trötta också så det blev en snabbmiddag innan vi gick hem. Pannacottan däremot var sagolik!
Kram
Hejsan! Hamnade in på din blogg! Måste säga att dina recept och bilder är underbara! Jätte kul att hitta nya inspirerande bloggar! 🙂
Ha en finfin måndag!
Wow vilket bra & gott tips! Detta blir på inköpslistan den här veckan tillsammans med receptet på lax :)Ha det gott /mam
Snabbt och enkelt och gott ser det ut också!