Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

Emmas Kök ♥ London

Det här blir ett inlägg som inte handlar om mat, i alla fall inte några recept. Imorgon åker jag till London och därifrån drar jag vidare på en tågluff runt om i England, Skottland och kanske Wales. Som ni förstår blir det därför kanske inte så mycket recept utan mer tips på caféer, restauranger, annat i matväg eller bara resetips. Självklart ska jag försöka få upp lite bilder också! Även om jag inte tycker att det engelska köket kan mäta sig med det franska (som jag upplevde i höstas) så ska jag nog hitta några pärlor! Har ni några tips så dela gärna med er!

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

4 personer har kommenterat inlägget Emmas Kök ♥ London

 • Låter som en härlig resa, ha de gött!

 • London är underbart. Ska bli kul att få följa dig på resan också 🙂

 • Jag o dottern funderar på att ta en weekend resa till London i augusti så det ska bli extra kul att få läsa vad du finner där. Själv vet jag att jag absolut måste besöka en Häagen Dasz glassbar utan tvekan, det ska finnas en i just London.

  • Vad roligt! Gör det! London är fantastiskt och det finns så mycket att se, göra och äta 😉 Jag var faktiskt på Häagen igår i deras glassrestaurang och åt och som vanligt smakar det ju toppen. Du har väl läst mitt inlägg om samma grej fast i paris?

Lämna gärna en kommentar!