Äggsås är något som jag är uppvuxen med. Kokt fisk, potatis, gröna ärtor och äggsås – en klassiker hemma hos oss! Till alla er som inte provat äggsås till fisk så rekommenderar jag er att göra det nästa gång. Det är riktigt gott!
Äggsås
4 personer
4 st hårdkokta ägg
70g smör
1/2 tsk örtsalt
Hacka äggen två av äggen fint och två av äggen lite grövre. Smält smöret och häll det över äggen. Blanda och krydda med örtsalt. Servera direkt.

wow, äggsås alltså? jag har alltid trott att det är en slät sås med lite äggklumpar i. får skylla mitt ovetande på att jag inte äter fisk… 🙂
Så gott det ser ut!
Åh, vilken otroligt läskande bilder! Det ser ut att vara jättegott.
Hållermed. Äggsås och fisk är mums.
Tack för receptet 🙂