Halv åtta hos mig serverades första rätten: chevretoast med honung och ruccola. Vardagslyx mitt i veckan är inte helt fel och jag måste säga att detta smakade riktigt bra!
Chevretoast med honung och ruccola 4 personer 4 st skivor rostbröd Sätt ugnen på 150°. Skär bort kanterna på röstbrödet och dela skivorna på diagonalen eller skär ut en bra form. Fördela osten jämnt över brödskivorna och ringla över honung. Gratinera toasten i över delen av ugnen tills dess att osten tagit lite färg. Skölj ruccolan och fördela ut den på fyra tallrikar. Skär varje tomat i fyra klyftor och lägg upp dem på ruccolan. Strö över lite solrosfrön. När toasten är klar, lägg upp den på tallriken och servera direkt! |

det finns i-n-g-e-n-t-i-n-g i hela världen som är så gott som getost. på allvar!
Jag är beredd att hålla med!
Ser att det är två formar. Vem var den lycklige som fick smaka?
Jag har för övrigt ägnat större delen av dagen åt att läsa matbloggar. Inte tentapluggat som jag borde ha gjort. Läsa matbloggar är som att titta på matlagningsprogram – man blir ju oerhört sugen på all god mat!
Det här är mat för mig, gud vad gott!
För inte så länge sen kunde jag inte äta chevré, tyckte det smakade för mycket. Men nu bara älskar jag det!
Vilka fina små toasts! De ser verkligen jättegoda ut.
Tycker fröken Dill
det här lät väldigt gott. ser gott ut också 🙂
hoppas att allt är bra med dig?!
du får ha en fortsatt bra helg! kram