Sitter och funderar lite över en meny till nyår. Har ni några tips eller idéer på vad som kan vara gott?
Vad sägs om en lobster bisque à la Donna till förrätt? Har ett fantastiskt recept om du är intresserad 🙂
Tyvärr är den det 🙁 Den är bara 13cm hög mellan golv och sänggavel! När jag tänker nyår tänker jag – exotisk planka!! 😀
Varför inte en riktig Bouillabaisse med fisk och skaldjur, rouille och krutonger? Kan varmt rekommendera denna rätt på Le Rouge i Stockholm, http://www.lerouge.se/, en för mig oförglömlig smakupplevelse.
Namn (krävs)
Mail (krävs)
Hemsida
Please type "3c2396":
Leave this field empty please:
| | | | | | Copyright © 2022 EMMAS KÖK (Emma Mård) - All Rights ReservedPowered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum
Vad sägs om en lobster bisque à la Donna till förrätt? Har ett fantastiskt recept om du är intresserad 🙂
Tyvärr är den det 🙁 Den är bara 13cm hög mellan golv och sänggavel!
När jag tänker nyår tänker jag – exotisk planka!! 😀
Varför inte en riktig Bouillabaisse med fisk och skaldjur, rouille och krutonger? Kan varmt rekommendera denna rätt på Le Rouge i Stockholm, http://www.lerouge.se/, en för mig oförglömlig smakupplevelse.