Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

La Pâtisserie Paul, Frankrike

Chokladkaka

You just got to love France. Igår gick jag till ett av mina favoritställen i Reims. Det är en kedja som finns lite överallt, inte bara i Frankrike. Paul heter den. Jag gillar att de har ett stort urval av färska bröd och godsaker till bra priser (i alla fall här i Frankrike). Dessa godbitar gick på ungefär 20kr st, helt ok tycker jag. Eftersom jag inte kunde välja fick båda följa med hem.

Paj med röda bär

En annan sak som är bra med mitt Frankrikebesök är att jag får så mycket inspiration från att se menyer hos restauranger eller utbudet hos de lokala bagerierna. Jag tycker verkligen om att vara här men på ett sätt vill jag hem så snart som möjligt så jag får chans att baka allt som jag vill baka i min ugn (jag har ju ingen tillgång till ugn förrän i slutet på december).

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

2 personer har kommenterat inlägget La Pâtisserie Paul, Frankrike

Lämna gärna en kommentar!