Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Räkpasta med smak av saffran

20131111-174224.jpg

En väldigt god och snabblagad rätt som mättar! Gillar du fler ingredienser funkar sockerärtor eller bladspenat utmärkt att blanda i såsen tillsammans med pastan!

ingredienser
Pasta för två personer
En burk räkor
10 st halverade körsbärstomater
1 st hackad gul lök
1 burk smaksatt creme fraiche saffran och tomat
Salt, peppar och basilika

gör så här
Koka pastan enligt anvisningarna

Fräs lök och tomat i en stekpanna tills tomaterna mjuknat något. Tillsätt creme fraiche och låt koka upp.

När pastan är klar, vänd i den i stekpannan och ta av stekpannan från plattan. Rör i räkorna och toppa med salt, peppar och lite färsk basilika.

Servera gärna rätten med en citronhalva till!

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

9 personer har kommenterat inlägget Räkpasta med smak av saffran

Lämna gärna en kommentar!