Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

pastasallad med ruccola, tomat, feta och oliver

För det mesta tycker jag att det är lätt att namnge de recept/maträtter jag tillagar men sallader är bland det svåraste jag vet! Jag kan ju inte döpa alla till italienska, grekiska eller spanska sallader eftersom det är samlingsnamn och jag redan har sallader med dessa namn. Samtidigt känns det långt att skriva ut alla ingredienser som ingår för att urskilja recepten. Detta är dock min lösning för nuvarande – har du någon bättre idé eller tycker du att det fungerar?

Hur som haver. Detta är perfekt som en helglunch eller lättare måltid och jag är säker på att detta kommer bli en favorit i mitt kök till sommaren!

Pastasallad med ruccola, tomat, feta och oliver
Receptet är beräknat för 2 personer

100g spaghetti
1 tomat
10 oliver
1/2 pkt fetaost
1 avokado
ruccola
2 msk naturell olivolja eller olivolja smaksatt med vit tryffel
balsamicovinäger

Koka pastan enligt anvisningarna. Skär under tiden tomaten och avokadon i tärningar.

Häll av pastan och rör ner oljan. Fördela pastan i två tallrikar/skålar. Toppa med ruccola, tomat, avokado, oliver och fetaost.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

1 person har kommenterat inlägget pastasallad med ruccola, tomat, feta och oliver

Lämna gärna en kommentar!