Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

England & Skottland

Nu ar det ett tag sedan jag uppdaterade sist och det beror pa att jag varit ute pa ”landet” utan dator och internet. Jag har bland annat besokt the lake district – som ar fantastiskt fint, glasgow, fort william (har gick jag upp for det hogsta berget i UK – riktigt jobbigt!), mallaig, stirling och nu har jag idag anlant till edinburgh. Har stannar jag nagra dagar innan jag fortsatter min resa. Sjalvklart kommer ni fa se bilder och fa mer tips pa stallen att besoka men det far bli nar jag kommer tillbaka till london igen och har tillgan till min egen dator.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

1 person har kommenterat inlägget England & Skottland

Lämna gärna en kommentar!