Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Sallad med parma, mozzarella och avokado

Dagens lunch blir en blandsallad med parmaskinka, mozzarella och avokado. Detta är en favorit hos mig, speciellt nu under sommarmånaderna när det är varm ute. Sedan jag upptäckte Zetas Casa Di Luca Balsamvinäger I.G.P. har jag inte längre någon dressing på salladen. Lite olivolja och denna underbara balsamvinäger är den enda som behövs!

Sallad
2 personer

150g blandsallad
100g parmaskinka
1 st mozzarella
1 avokado
gurka, tomat, rödlök
olja och balsamvinäger

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

7 personer har kommenterat inlägget Sallad med parma, mozzarella och avokado

Lämna gärna en kommentar!