Dagens lunch blir en blandsallad med parmaskinka, mozzarella och avokado. Detta är en favorit hos mig, speciellt nu under sommarmånaderna när det är varm ute. Sedan jag upptäckte Zetas Casa Di Luca Balsamvinäger I.G.P. har jag inte längre någon dressing på salladen. Lite olivolja och denna underbara balsamvinäger är den enda som behövs!
Sallad
2 personer
150g blandsallad
100g parmaskinka
1 st mozzarella
1 avokado
gurka, tomat, rödlök
olja och balsamvinäger

Vilken smarrig tallrik!
Åh, så gott. Sån här mat gillar jag!
Vilken sallad! Den skulle jag verkligen vilja ha till lunch idag!
Hej!
Nu när grillsäsongen är igång efterlyser jag massor med grilltips. Både saker man lägger på grillen och tillbehör 🙂
Har fått massor inspiration av din sida! 🙂
Vad roligt att höra! Det kommer komma upp massor av fler recept för grillsäsongen så välkommen tillbaka! 🙂
Mums, vad fräscht och gott! Den där balsamvinägern ska jag kolla in, tycker också det är riktigt gott till sallad. 🙂
Och den där inlagda vitlöken! Gott i gott gott!! MÅSTE jag göra…
Gör det! Du kommer inte att bli besviken.. Laga gärna vitlöken också för den blev riktigt smarrig!