Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Biffwok Hoi Sin

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera den senaste veckan men jag har en anledning. Det var varit väldigt mycket i skolan och så var jag iväg på en kurs förra veckan. I helgen hann jag dock laga till den här woken som blev supersmarrig! Inte så stark utan alldeles lagom (för dig som gillar det). Önskas mer hetta föreslår jag att mer chili tillsätts.

Biffwok Hoi Sin
4 personer

400g lövbiff
1 burk Hoi Sin sås (ca 250ml)
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1 röd chili
1 stor morot
200g blomkål
200g broccoli
salt & peppar
olja

Strimla moroten, löken och chilin fint. Hacka vitlöken och skär köttet i tunnare remsor.

Stek köttet i lite olja på hög värme i några minuter så att det får färg. Tillsätt chilin, moroten, löken och vitlöken. Låt steka ytterligare någon minut.

Tillsätt Hoi Sin såsen, blomkålen och broccolin. Låt allt koka upp och puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.

Servera tillsammans med ris eller nudlar.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

8 personer har kommenterat inlägget Biffwok Hoi Sin

Lämna gärna en kommentar!