Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Baconlindad sparris

I helgen åt jag sparris för första gången. Det var riktigt gott och jag kommer definitivt laga detta igen! Kanske får det bli till grillpremiären för grillad sparris låter inte helt fel.. Hur tillagar ni sparris och brukar ni smaksätta den med något?

Baconlindad sparris
4 personer

1 paket fryst sparris
1 paket bacon

Koka sparrisen lätt enligt anvisningar på förpackningen. Linda en baconskiva runt två sparrisar och stek i stekpanna.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

3 personer har kommenterat inlägget Baconlindad sparris

  • Ååh sparris är gott som tusan! Och min favorit är grillad sparris med grillad haloumi och sedan chillimarinerade tigerräkor på spett.

  • Sanna

    Hej, letade efter fler sparris recept sedan jag provat bacon lindad sparris och älskade de, och då hittade jag din sida och den bacon lindade sparrisen igen, men jag märkte att du bara använt bacon och sparris, skulle vilja tipsa dig om att prova steka detta med rosmarin! Det är fantastiskt gott ihop! Hoppas du får användning för mitt tips!
    MvH // Sanna

  • Marie

    Fryst sparris. FRYST sparris…
    Hur kan man i en matblogg ens föreslå att använda fryst sparris till någonting alls… jösses.
    Det ska förstås absolut vara färsk sparris… smakar typ ettusen gånger godare…

Lämna gärna en kommentar!