Blandtallrik: parmaskinka, pepparsalami, tomat- & mozzarellasallad och fuskaioli.
Fuskaioli
2 personer
2 msk majonäs
2 msk crème fraîche
1 liten vitlöksklyfta
svartpeppar
Blanda majonäsen och crème fraîchen i en liten skål. Pressa i vitlöksklyftan och krydda med lite svartpeppar. Låt gärna stå 20 minuter så att smakerna blandas!
Tomatsallad
2 personer
1 tomat
1/2 rödlök
5 blad basilika
peppar
olivolja
Hacka tomat, rödlök och basilika fint. Blanda detta i en skål tillsammans med en skvätt olivolja och nymald peppar.
Fuskskagen
2 personer
2 skivor rostbröd
Färdig skagenröra
Ev. extra räkor
Löjrom
Dill
Rosta brödskivorna och låt dem svalna. Vill du ha räkor i den färdiga skagenröran så blanda i det. Fördela därefter röran på brödskivorna och toppa med löjrom och dill.

Fusk och fusk… Tapas är alltid toppen!
Tycker fröken Dill
Plockmat är ju underbart! Och detta ser väldigt gott ut!
Fusk eller inte. Gott hur som helst! Det behöver ju inte vara sämre bara för att man genar lite ibland 😉