Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Fusktapas

Blandtallrik: parmaskinka, pepparsalami, tomat- & mozzarellasallad och fuskaioli.

Fuskaioli
2 personer

2 msk majonäs
2 msk crème fraîche
1 liten vitlöksklyfta
svartpeppar

Blanda majonäsen och crème fraîchen i en liten skål. Pressa i vitlöksklyftan och krydda med lite svartpeppar. Låt gärna stå 20 minuter så att smakerna blandas!

Tomatsallad
2 personer

1 tomat
1/2 rödlök
5 blad basilika
peppar
olivolja

Hacka tomat, rödlök och basilika fint. Blanda detta i en skål tillsammans med en skvätt olivolja och nymald peppar.

Fuskskagen
2 personer

2 skivor rostbröd
Färdig skagenröra
Ev. extra räkor
Löjrom
Dill

Rosta brödskivorna och låt dem svalna. Vill du ha räkor i den färdiga skagenröran så blanda i det. Fördela därefter röran på brödskivorna och toppa med löjrom och dill.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

3 personer har kommenterat inlägget Fusktapas

Lämna gärna en kommentar!