Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Äggsås

Äggsås är något som jag är uppvuxen med. Kokt fisk, potatis, gröna ärtor och äggsås – en klassiker hemma hos oss! Till alla er som inte provat äggsås till fisk så rekommenderar jag er att göra det nästa gång. Det är riktigt gott!

Äggsås
4 personer

4 st hårdkokta ägg
70g smör
1/2 tsk örtsalt

Hacka äggen två av äggen fint och två av äggen lite grövre. Smält smöret och häll det över äggen. Blanda och krydda med örtsalt. Servera direkt.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

5 personer har kommenterat inlägget Äggsås

Lämna gärna en kommentar!