Igår hade vi asiatiskt tema på middagen. Vi skippade helt och hållet förrätt eftersom vi pluggat hela dagen och inte hade ork eller tålamod att laga tre rätter. Huvudrätten blev en riktigt god thai-inspirerad kyckling med nudlar. Både jag och A blev riktigt imponerade av resultatet och hur gott det var, trots så få ingredienser. Receptet kommer i veckan så var inte oroliga.. Till efterrätt åt vi en fruktsallad. Fruktsallad är ju riktigt gott, och riktigt enkelt att göra! Dessutom är det inte så tungt att äta efter en mustig måltid.
Exotisk fruktsallad 4 personer 1 färsk ananas Skala och skär mangon, äpplet och ananasen i mindre fyrkanter och lägg detta i en skål. Gröp ur passionsfrukterna och blanda med frukten. Halvera physalisarna och blanda i dem. Riv limeskalet fint. Blanda i hälften med fruktsalladen och spar hälften till dekorering. Pressa i limesaften i fruktsalladen. Låt allt stå och dra en timme. I glas eller skålar: varva vaniljyoghurten med fruktsalladen, avsluta med resterande limeskal. |

åh, fruktsallad! jag älskade ju fruktsallad när jag var liten, hur har jag kunnat glömma det?!
hoppas du har haft en fin helg!
kram c
Men åh, kan man beställa en sådan precis just nu?
Fint skrivet.
BAra det att jag är lite sent ute med att kommentera.
Supergott!! Tack för receptet!