För första gången har jag provat att göra kycklingfärs av kycklingfiléer. Det gick väldigt bra och blev väldigt gott. Att göra kycklingbiffar var inte speciellt svårt och tog inte lång tid. Biffarna blev också mycket saftigare än om man grillar/steker kycklingfiléer som de är. Här grillade vi biffarna och åt dem som hamburgare – mycket uppskattat. Det går naturligtvis lika bra att steka biffarna och äta dem tillsammans med sås, ugnsrostad potatis eller ris och en god grönsallad.
Beräknat för 4 personer
Ingredienser 4 st kycklingfiléer |
Tillagning
|

Vi som var med och premiäråt var väldigt nöjda!
Det där kan jag lätt tänka mig att pröva en dag. Ser både fräscht och gott ut! Vad hade du för dressing till kycklingburgaren?
Vi hade gurkdressingen (Hamburgare med tomatröra) till och det blev riktigt gott!
Så gott det ser ut!
Så vacker bild! Det ser verkligen supergott ut!
Vilket bra tips. Jag har aldrig gjort kycklingburgare, men med tanke på hur gott kycklingköttbullar är så tror jag absolut på idéen!
Hälsar fröken Dill
Ja, prova gärna någon dag. Kycklingburgarna blir riktigt goda och saftiga 🙂
Kycklingburgare är ju så gott att köpa på restaurang och då kan jag tänka mej att de är till och med ännu godare då man gjort dem hemma själv! Måste testas 🙂
Åh, vad det ser gott ut!!! Det måste jag prova någon gång!
En fröjd för ögat och den är säkert hur god som helst också! Ha en trevlig kväll!