Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Spaghetti m. tomater, paprika och ost

Spaghetti med tomater, paprika och ost

Att jag gillar pasta kanske inte är speciellt svårt att lista ut eftersom det känns som nästan alla mina recept innehåller pasta. Idag bjuder jag på ädelost och grönsaker. Strimlad lövbiff skulle säkert passa fint till!

Beräknat för 4 personer

Ingredienser

300g spaghetti
150g ädelost
4 st tomater
1 st gul paprika
1/2 st röd paprika
1 tsk basilika

Tillagning

  1. Koka pastan enligt anvisningarna.
  2. Hacka tomater och paprika i större bitar.
  3. När pastan är färdigkokad, häll av vattnet men spara ca 1 dl. Smula ner osten och rör om väl tills den smält.
  4. Vänd ner grönsakerna och krydda med basilika. Servera direkt.
Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

Lämna gärna en kommentar!