Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Fetaostens dag

Idag är det två år sedan Grekland fick ensamrätt till namnet feta. Därför firar man idag fetaosten.

Emmas Kök, i samarbete med Fontana, firar denna dag med en tävling. Skicka in ditt bästa recept eller tips på hur fetaost kan användas i matlagningen så har du chansen till att vinna boken ”Maros Kök, Grekisk mat – ett sätt att leva” (ca 100 st recept från det grekiska köket). Tävlingen pågår till midnatt söndag 18 oktober. Vinnaren kontaktas per email under måndag 19 oktober.

Var med i tävlingen:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt svar

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

stängt för kommentarer