Recept och tips

de senaste kommentarerna

  No comments.

Kategorier

 • (17)
 • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
 • Argentina (1)
 • Bakelser, paj, tårtor (16)
 • Bär och frukt (9)
 • Bönor, linser och ärtor (3)
 • Bröd och skorpor (13)
 • Bullar (9)
 • Choklad (16)
 • crème brûlée & pannacotta (2)
 • Danmark (1)
 • Drinkrecept (5)
 • Dryckkunskap (3)
 • Fågel (14)
 • Fisk och skaldjur (18)
 • Frankrike (6)
 • Glutenfritt (59)
 • Grönsaker (18)
 • Helg (10)
 • Jul (16)
 • Kött (47)
 • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
 • Midsommar (3)
 • Mjuka kakor och muffins (11)
 • Nyår (3)
 • Påsk (1)
 • Pasta och pizza (29)
 • Rekommendationer (1)
 • Såser (16)
 • Soppor (14)
 • Sötsaker (3)
 • Storbritannien (14)
 • Sverige (16)
 • USA (8)
 • Vardag (108)

Annonser

Bar Uriarte, Buenos Aires

Det absolut bästa stället att avnjuta en underbar middag i Buenos Aires, Argentina är på Bar Uriarte. Ingången till restaurangen ser inte mycket ut för världen men när man stiger in genom dörren kliver man praktiskt taget in i köket. Man går förbi köket och ser alla läckra maträtter innan man kommer in i matsalen, som består av en lounge- och en matsalsdel. Inredningen och designen är väldigt modern och det känns som att man träffar Buenos Aires ”innefolk” här.

Här åt jag det bästa köttet jag någonsin ätit! Argentina kan verkligen det är med kött. Rödvin är de också väldigt bra på och självklart serveras det rött vin till varje kötträtt. Efterrätten var, om jag minns rätt, egenlagad hallonglass. Så god så god så god! Smälte som siden i munnen.. Tror det var den dyraste restaurangen vi besökte i Buenos Aires, men det är ändå mycket billigare jämfört med Svenska restauranger..

Bar Uriarte
Uriarte 1572
Buenos Aires
Argentina

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

1 person har kommenterat inlägget Bar Uriarte, Buenos Aires

 • Ola

  Hej Emma,
  Hade faktiskt glömt bort Bar Uriarte, som jag besökte efter ditt tips för länge sen. Utmärkt kött och riktigt bra Malbecviner. Var för övrigt i New York förra helgen och åt middag med en argentinare och… Jo, vi åt gott kött och drack en riktigt bra Malbec! 🙂

Lämna gärna en kommentar!