Antingen gillar man äggröra, eller så gör man det inte. Jag tillhör den skaran som tycker att det är gott i lagom mängd och speciellt på helgfrukostar. Äggröra kan naturligtvis smaksättas på oändligt många olika sätt, precis som med omeletter. Idag valde jag att göra en naturell som bara är smaksatt med salt. Gott att äta tillsammans med stekta tomater och bacon!
Beräknat för 2 personer
Ingredienser 4 st ägg |
Tillagning
|

Äggröra är något jag förknippar med helgen och ledighet. Det är supergott så som den är, naturell som du kallar det, men en bit gott nybakat vitt bröd.
Just min helgfrukost innehåller också allt som oftast äggröra. Supergott! Då på en tallrik i kombination med skivad tomat, rökt skinka och en klick keso. Ovanpå det strör jag gärna lite nymalen svartpeppar och örtsalt. Mums!
Det låter riktigt gott Malin. Nu blev jag sugen på keso men jag kan inte minnas att jag hittat det i butikshyllorna här. Det finns mycket ost att välja på men inte keso. Måste leta lite noggrannare nu tror jag 🙂