Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Varm fruktblandning med smak av choklad

Receptet är beräknat för 8 personer

INGREDIENSER

50 g vit choklad
25 g mörk choklad
2 st kivi
1 st banan
1 st äpple
1 st stort päron (2 små)
1 pkt färska jordgubbar

TILLAGNING

  1. Sätt ugnen på 200°. Skiva alla frukter och lägg i en ugnsfast form, riv över lite vit och mörk choklad.
  2. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min. Låt svalna något innan servering.

Servera gärna till en bit kladdkaka eller vaniljglass. Riv gärna över lite extra choklad precis innan servering, som går smälta i efterhand.

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

Lämna gärna en kommentar!