|
Pyttipanna
Kategorier: Glutenfritt | Kött | Vardag
Etiketter: korv | Kött | lök | potatis
Kommentarer:

Receptet är beräknat för 4 personer
INGREDIENSER
7 st stora potatisar
5 st korvar, valfri kryddning
2 st gula lökar
Färska champinjoner
Olivolja
Grillkrydda
Salt och peppar
TILLAGNING
- Skala potatisarna och skär dem i cm tjocka kuber. Stek potatisen i lite olivolja tills den fått lite färg och blivit lite mjuk (ca 15 min).
- Sätt på ugnen på 200°. Hacka löken och tillsätt den med potatisen. Låt steka några minuter tillsammans.
- Hacka korven och champinjoner i cm cm tjocka kuber. Rör ner dem tillsammans med löken och potatisen.
- Krydda med salt, peppar och grillkrydda.
- Häll pyttipannan i en ugnsform och värm på den översta falsen i den nedre delen av ugnen i ca 20minuter.
|
Lämna gärna en kommentar!
|
de senaste kommentarerna
No comments.