Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Pyttipanna

Receptet är beräknat för 4 personer

INGREDIENSER

7 st stora potatisar
5 st korvar, valfri kryddning
2 st gula lökar
Färska champinjoner
Olivolja
Grillkrydda
Salt och peppar

TILLAGNING

  1. Skala potatisarna och skär dem i cm tjocka kuber. Stek potatisen i lite olivolja tills den fått lite färg och blivit lite mjuk (ca 15 min).
  2. Sätt på ugnen på 200°. Hacka löken och tillsätt den med potatisen. Låt steka några minuter tillsammans.
  3. Hacka korven och champinjoner i cm cm tjocka kuber. Rör ner dem tillsammans med löken och potatisen.
  4. Krydda med salt, peppar och grillkrydda.
  5. Häll pyttipannan i en ugnsform och värm på den översta falsen i den nedre delen av ugnen i ca 20minuter.
Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

Lämna gärna en kommentar!