Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Tomatsallad

Supergod att ha till en tomatsallad. Skär olika tomater (gula & röda) i skivor och klyftor. Hacka en liten rödlök fint och blanda med tomaterna. Toppa gärna salladen med dressingen.

INGREDIENSER

2 msk olivolja
1 msk vinäger
1 krm salt
1 krm socker
1/2 st vitlöksklyfta
1/2 tsk herbes de Provence
lite nymald svartpeppar

TILLAGNING

  1. Pressa vitlöken i en skål eller hacka den fint och mortla den.
  2. Blanda i oljan, vinägern och sockret.
  3. Tillsätt kryddorna och rör tills du får en jämn dressing.
Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

Lämna gärna en kommentar!