Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

The best homemade brunch ever?

best homemade brunch ever

Kokta ägg med kaviar, yoghurt med flingor, apelsinjuice, nygräddade plättar, nykokt drottningsylt, hemmagjord pizza, smörgåsar, kiwi och banan.

Snabb hemmagjord pizza:

Sätt ugnen på 175°. Bilda en cirkel med två polarkakor på en plåt med bakplåtspapper (bäst resultat i ugn, men mikro fungerar också – dock med mindre bröd). Använd ketchup istället för tomatsås. När det gäller pålägg – ta det som finns hemma. Jag skivade skinka, tomater och lök och lade på några jalapeños. Toppa med ost och oregano. Sätt in pizzan i mitten av ugnen tills dess att osten smält.

Innan servering, avsluta gärna med några klickar gräddfil!

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

1 person har kommenterat inlägget The best homemade brunch ever?

Lämna gärna en kommentar!