Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Sweet chili-kyckling i ciabatta

Receptet är beräknat för 3 smörgåsar

INGREDIENSER

2 st kycklingfiler
3 st ciabattabröd, smaksättning valfri
1 dl crème fraîche
Sweet Chili
Philadelphiaost (naturell)
Blandsallad, mängd efter smak (bladspenat, ruccola, isberg, etc.)
2 st tomater, skivade
1 st rödlök, skivad
Gurka, skivad
Salt & peppar

TILLAGNING

  1. Skära kycklingen i mindre fyrkantiga bitar (tuggvänliga). Stek kycklingen i lite olja och krydda med lite salt och peppar.
  2. Häll på sweet chili efter egen smak och låt kycklingen suga åt sig.
  3. Hacka i ordning salladen.
  4. Blanda ner crème fraîche och låt puttra ytterligare någon minut innan det är dags att serveras.

När det är dags att äta: dela brödet på mitten och bred på ett lager med philadelphiaost. Fortsätt med ett lager med kycklingröra och toppa med sallad. Voilà – en trevlig kvällssmörgås!

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

Lämna gärna en kommentar!