|
Saffranspannacotta
Receptet är beräknat för 6 personer
INGREDIENSER
2 st gelatinblad
5 dl vispgrädde
0.5 g saffran
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
3 passionsfrukter
TILLAGNING
- Gör i ordning gelatinbladen enligt anvisningarna på förpackningen.
- Koka samtidigt upp grädde, socker och stött saffran i en kastrull. När detta kokat upp, ta bort kastrullen från plattan och rör ner gelatinet.
- Låt svalna och tillsätt vaniljsocker.
- Häll upp pannacottan i mindre formar/glas och låt stå kalt i minst tre timmar.
Garnera med en halv passionsfrukt |

Lämna gärna en kommentar!
|
Har du inga bilder på saffranspannacottan? Den var jättegod om jag inte minns helt fel 🙂
tyvärr har jag inte det, lagade detta innan jag startade bloggen. jag skall uppdatera receptet i jul då jag lagar saffranspannacottan igen!
det ser jag fram emot 🙂