Recept och tips

Kategorier

  • - (17)
  • Ägg, mjöl och grynrätter (21)
  • Argentina (1)
  • Bakelser, paj, tårtor (16)
  • Bär och frukt (9)
  • Bönor, linser och ärtor (3)
  • Bröd och skorpor (13)
  • Bullar (9)
  • Choklad (16)
  • crème brûlée & pannacotta (2)
  • Danmark (1)
  • Drinkrecept (5)
  • Dryckkunskap (3)
  • Fågel (14)
  • Fisk och skaldjur (18)
  • Frankrike (6)
  • Glutenfritt (59)
  • Grönsaker (18)
  • Helg (10)
  • Jul (16)
  • Kött (47)
  • Marmelad/sylt/kräm/sås (3)
  • Midsommar (3)
  • Mjuka kakor och muffins (11)
  • Nyår (3)
  • Påsk (1)
  • Pasta och pizza (29)
  • Rekommendationer (1)
  • Såser (16)
  • Soppor (14)
  • Sötsaker (3)
  • Storbritannien (14)
  • Sverige (16)
  • USA (8)
  • Vardag (108)

Annonser

Saffranspannacotta

Receptet är beräknat för 6 personer

INGREDIENSER

2 st gelatinblad
5 dl vispgrädde
0.5 g saffran
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
3 passionsfrukter

TILLAGNING

  1. Gör i ordning gelatinbladen enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Koka samtidigt upp grädde, socker och stött saffran i en kastrull. När detta kokat upp, ta bort kastrullen från plattan och rör ner gelatinet.
  3. Låt svalna och tillsätt vaniljsocker.
  4. Häll upp pannacottan i mindre formar/glas och låt stå kalt i minst tre timmar.

Garnera med en halv passionsfrukt

Related Posts with Thumbnails
Facebook Twitter Email

3 personer har kommenterat inlägget Saffranspannacotta

Lämna gärna en kommentar!