Limetortellini med chorizo

Receptet är beräknat för 3 personer
INGREDIENSER
1 påse Barilla Tortellini ai formaggi
1-2 st chorizo (skivad)
1 rödlök (hackad)
1 röd paprika (hackad)
1 gul paprika (hackad)
1 vitlöksklyfta (hackad)
6 st körsbärstomater (delade i fjärdedelar)
1 lime (saften + rivet skal)
crème fraîche
TILLAGNING
- Koka tortellinin enligt anvisningarna på förpackningen.
- Stek korven tills dess att den fått en fin yta (gärna i olivolja med citronsmak).
- Blanda löken och paprikan med korven och stek nån minut innan du blandar ner tomaterna.
- Häll på juicen från limen och blanda korvröran med tortellinin.
- Lägg upp på en tallrik och toppa rätten med lite crème fraîche och rivet limeskal.
På bilden ovan serverade jag rätten tillsammans med en brödbit och lite färskost. Naturell philadelphiaost tillsammans med färsk gräslök och nymalen svartpeppar passar perfekt till! |
de senaste kommentarerna
No comments.